Over admin8

Ik ben Kris, een 33-jarige enthousiasteling die intussen een kleine tien jaar professioneel actief is. Mijn talenten wil ik inzetten om andere ondernemers de ondersteuning te geven die ze verdienen.

Ik vind het fantastisch om te zien wat ondernemers kunnen bereiken als ze even de tijd nemen om met een frisse blik naar hun onderneming te gaan kijken en ik ze daarbij kan helpen. Daar haal ik ontzettend veel voldoening uit!

 

Kris, een ondernemer die zich steeds verder ontwikkelt en die zich ontpopt als management assistant, luisterend oor, coach, office manager, hr assistant, planner, organisator, time manager, preventieadviseur, vertaler, revisor, maker van facturen, voorbereider van jouw boekhouding, … Noem maar op! Een kameleon die voor elke onderneming vol enthousiasme aan de slag gaat!

Ik heb altijd geweten dat ik meer een ondernemer was dan een werknemer, vandaar ook dat ik er steevast voor koos nooit fulltime voor één werkgever te werken. Dat zou ik na een tijdje doodvervelend gaan vinden (ken jezelf :)). Dus al snel begon ik te werken als zelfstandige in bijberoep en dit als gedragstrainer voor honden. Dit doe ik ook vandaag nog steeds met veel plezier.

De afwisseling tussen het werken met ondernemers aan de ene kant en gezinnen aan de andere kant is heerlijk. Maar ook de afwisseling in opdrachten die ik vind in admin8 is exact wat ik nodig heb om steeds 100% gemotiveerd te blijven en mezelf te blijven ontwikkelen.

Hoe dan ook ben ik wel zeer dankbaar voor de ervaring die ik als werknemer heb mogen opdoen bij onder andere een advocatenkantoor, een ontwerp- en een architectenbureau. Deze ervaring vormt dan ook de basis voor wat ik met admin8 wil bereiken: ondernemingen helpen groeien vanuit de basis, vanuit de authenticiteit van de ondernemer.

Vol enthousiasme ga ik telkens opnieuw op zoek naar oplossingen om ervoor te zorgen dat processen vlotter lopen. Organisatorisch denken, een ambitieuze aanpak en focus op efficiëntie zijn enkele van mijn talenten. Dit zijn ook exact enkele kenmerken van mijn levenspad 8 (voor zij die geïnteresseerd zijn in numerologie :)). Het is uiteraard niet toevallig dat die 8 terugkomt in de naam admin8.