Business Packs

als partner voor jouw onderneming denkt admin8 mee en vertaalt vervolgens de juiste oplossing naar de praktijk

Kies voor een Business Pack van 5, 10 of 15 uur

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw noden en wensen, waarna we kunnen kijken welk pack best bij jou past.

Heb jij een pack nodig van bijvoorbeeld 5u per maand of zou jij best geholpen zijn met een éénmalig pack van 15u? Het kan allemaal!

Door met packs te werken die je vooraf afrekent, weet jij elke maand precies wat je kan uitbesteden en wat dit je exact kost. Geen verrassingen.

Hieronder vind je een overzicht van de zaken waarbij admin8 je kan bijstaan en begeleiden.

Uiteraard wordt er steeds op maat gewerkt, dus vraag gerust wat je precies nodig hebt en dan vinden we daar zeker een oplossing voor!

VEREENVOUDIGING

Zelf zie je soms niet meer hoe omslachtig bepaalde processen lopen in je onderneming.

admin8 komt met een frisse blik en nieuwe inzichten om efficiënte oplossingen voor jouw onderneming te vinden.

PLANNING

Hoe gebeurt jouw planning op dit moment?

Kan je je aan die planning houden? Mogelijks niet…

Samen pakken we jouw plannings-methode aan, zodat ze eindelijk past bij jouw manier van werken.

STRUCTUUR

admin8 helpt jou bij het brengen van structuur in jouw databases, agenda’s, je vele lijstjes, stapels papieren, maar ook fysiek op jouw kantoor. De impact die de chaos in je hoofd of op jouw kantoor heeft op de werking van jouw onderneming is niet te onderschatten.


Creëer ruimte in je hoofd, schakel admin8 in!

TIME MANAGEMENT

CONTACTEN

RESEARCH

Don’t be busy, be productive.

Hoe krijg je alles klaar als alles even dringend lijkt?

Hoe krijg je al je to do’s afgevinkt? Of eerst al: gebundeld?

admin8 weet raad!

De juiste mensen vinden voor jouw vragen of dé leverancier vinden voor hetgeen jij precies zoekt, het kan nogal een uitdaging zijn! En vooral ook een tijdrovende bezigheid. admin8 bijt zich hierin vast voor jouw onderneming!

Je hebt info nodig over het ondernemerschap of over een specifiek onderwerp, maar je weet gewoon niet waar te beginnen. En je hebt eigenlijk al helemaal geen tijd om je hierin te verdiepen…

De oplossing: speel je vraag door aan admin8.

FACTURATIE

Je wil graag efficiënter tewerk gaan met je inkomende en uitgaande facturatie en betalingen? Dat kan ongetwijfeld!

Samen zoeken we uit welk systeem het best aansluit bij jouw bedrijf.

SUBSIDIES

Investeren in je bedrijf en je medewerkers. Hoe doe je dat zo optimaal mogelijk?

Er zijn subsidies te krijgen, zoals bv de KMO Portefeuille. admin8 zoekt mee naar geschikte oplossingen.

VOORBEREIDENDE BOEKHOUDING
Organiseren en structureren van jouw facturatie levert jou niet alleen meer overzicht en een gevoel van rust op, maar het zorgt tegelijkertijd ook voor een lagere factuur van je boekhouder!

MEDEWERKERS

Lonen, vakanties, afwezigheden en tijdsregistratie dienen allemaal opgevolgd te worden. Weet je niet precies hoe dit in z’n werk gaat? Geen probleem!

OPMAAK CONTRACTEN

Er zijn zoveel regels en wetgeving rond de opmaak van personeels-contracten. Je moet het allemaal maar weten… Nee hoor! admin8 zoekt het voor je uit.

FUNGEREN ALS AANSPREEKPUNT
Jouw medewerkers hebben ongetwijfeld af en toe wel eens een vraag over hun loon, vakantie of bijvoorbeeld tijdskrediet. Ook hier weet admin8 wel raad.

PREVENTIE

Als gediplomeerd preventieadviseur niveau 3 met VOL VCA attest kan ik jou helpen bij de opmaak, uitwerking en opvolging van jouw preventiebeleid. Elk jaar zijn er namelijk bepaalde acties die je moet ondernemen om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het welzijn van je medewerkers gegarandeerd worden.

Weet je niet waar te beginnen? Laat je bijstaan door iemand met kennis van zaken, zodat preventie niet langer een struikelblok hoeft te zijn.

Ben je er klaar voor om een stap in de richting van meer ruimte in je hoofd en tijd in je agenda te zetten? Aarzel dan niet en neem contact op!